Jurnalisti moldoveni au devenit campioni si in Georgia!

Selecționata jurnaliștilor sportivi din Moldova a câștigat trofeul Media Cup Tbilisi
Echipa cronicarilor sportivi din Republica Moldova, ghidată de președintele APSM, Eduard Ciobanu, și-a adjudecat într-un stil magistral trofeul suprem al turneului internaţional de minifotbal Media Cup Tbilisi în memoria jurnalistului sportiv Kote Maharadze..
În primele meciuri, din faza grupelor, tricolorii au obținut două remize în compania echipelor din Lituania (2-2) și Ucraina (0-0). Apoi jurnaliștii noștri au învins reprezentativa Azerbaidjanului, scor 5-2, fapt ce le-a permis să acceadă în etapa eliminatorie a competiției găzduite de capitala Georgiei.
În semifinale, fotbaliștii noștri au surclasat cu 4-1 formația gazdă, calificându-se în finala mare. În partida pentru titlul de campioană, echipa moldovenească a dat piept cu lotul din Armenia, impunându-se într-un stil de zile mari: 4-1. În finala mică, naționala Ucrainei a învins într-un meci plin de suspans echipa similară a Georgiei (4-3), clasându-se astfel pe locul 3 premiant.
La ceremonia festivă de premiere, la care a fost prezent președintele Federației de Fotbal din Georgia, Levan Kobiașvili, conaționalului nostru Serghei Ursul i-a fost înmânat titlul de Cel mai bun golgheter, grație celor 8 goluri înscrise în cadrul turneului.
„Doresc să-mi exprim tot respectul și recunoștința pentru cei care susțin activitatea APSM, inclusiv a echipei de fotbal creată de asociație, care are în palmares nenumărate trofee internaționale, obținute pe parcursul ultimilor 20 ani. Tradițional, alături de presa noastră sportivă se află Federația Moldovenească de Fotbal, dar şi partenerul general al APSM – Loteria Națională 7777.MD. De asemenea, aducem sincere mulţumiri pentru susţinere Fabricii de mobilă Tandem, companiilor Davids Capital, Red Bull Moldova, MedExpert şi Geosport. Împreună reuşim lucruri frumoase, menite să contribuie la crearea unei imagini pozitive a Republicii Moldova pe arena internaţională, dar și la dezvoltarea fotbalului moldovenesc”, a menționat Eduard Ciobanu, președinte APSM.
Reamintim că în acest an echipa Asociației Presei Sportive din Moldova a mai câștigat două trofee internaționale, în cadrul turneelor de la Sharm El-Sheikh (Egipt) şi Druskininkai (Lituania).