Moldova, campioană a Turneului MEDIA CUP din Druskininkai

Naționala jurnaliştilor din Moldova a cucerit titlul suprem la turneul internaţional de fotbal MEDIA CUP Druskininkai 2021.  

La competiţia din Lituania au partcipat 9 echipe de jurnaliști din diferite ţări europene. Echipa noastră a obținut 8 victorii consecutive, acumulând 24 de puncte. Pe locul 2 s-a clasat Armenia (19 puncte), iar Lituania a cucerit «bronzul». Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Oleg Istrati. 

Ținem să specificăm că deplasarea echipei noastre la acest concurs a fost posibilă grație susținerii oferite din partea Federației Moldovenești de Fotbal, cu suportul NGM Company SRL, care este partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei, Laboratorului medical Invitro Diagnostics, companiilor Geosport, Sebo.md şi Apriori Wine. 

„Echipa presei sportive din Moldova a câștigat, în anul 2021, competiţiile de fotbal din Egipt şi Lituania. Avem tot respectul și recunoștința pentru cei care susțin activitatea Asociației Presei Sportive din Moldova, inclusiv a echipei de fotbal creată de instituția respectivă, ce are în palmares rezultate de excepție pe plan internațional obținute pe parcursul ultimului deceniu”, a declarat Eduard Ciobanu, preşedintele APSM.