Girls Camp Festival 2019

Pe 17 iulie, circa 1000 de copii din taberele de vară din Vadul lui Vodă au participat la activități distractive organizate de Federația Moldovenească de Fotbal în cadrul primului Girls Camp Festival din acest an, alături de noul ambasador al fotbalului feminin din Moldova,Andreea Bostănică.

Copiii au jucat fotbal și s-au distrat la maximum, participând la diferite concursuri cu premii, activități distractive ca face painting sau tobogane gonflabile. Fiecare participant a avut parte și de cadouri dulci din partea producătorului de înghețată Sandra.

Oaspeții evenimentului au fost jucătoarea echipei naționale feminine a Moldovei Irina Topal și arbitrul Maria Posmac.

Sărbătoarea a culminat cu un concert susținut de tînăra interperetă Andreea Bostănică, noul ambasador al fotbalului feminin din Moldova.

Festivalul a avut loc în cadrul programului Together #WePlayStrong, demarat la inițiativa UEFA care se desfășoară pe întregul continent și are drept ca scop de a transforma fotbalul în sportul feminin de echipă numărul 1 în Europa. Campania, a fost lansată cu succes în 2017 în Moldova, care este susținută și promovată de către Federația Moldovenească de Fotbal.

Pe 26 iulie și 8 august vor fi desfășurate ale două ediții din cadrul Girls Camp Festival.